• 19 χλμ. Θεσ/νίκης – Μουδανιών (Αερογέφυρα Ν.Ρυσίου)
  • info@savvidis-sa.gr
  • Ώρες Λειτουργίας : 08:00π.μ - 04:00μ.μ

Εταιρεία

Εταιρεία

Σχετικά με μας

Connecting things, It’s all
about people.

Ήταν χρόνια πριν, το 1978, όταν ο Γεώργιος Σαββίδης ξεκινούσε την δραστηριότητα του στον εμπορικό κλάδο των υδραυλικών ειδών, των ειδών θέρμανσης αλλά και πολλών άλλων παρεμφερών ειδών. Με την πείρα τόσων χρόνων και το βλέμμα στραμμένο πάντα μπροστά, το 1988 ιδρύει την Ανώνυμη Εταιρεία ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΕ με αντικείμενο την εισαγωγή και χονδρική πώληση προϊόντων ορισμένων εκ των μεγαλύτερων εργοστασίων του κλάδου παγκοσμίως.

Οι κεντρικές εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη, σε ιδιόκτητο κτήριο το οποίο ξεπερνάει τα 1.200 τμ, στο οποίο στεγάζονται τόσο τα γραφείο όσο και οι κεντρικές αποθήκες μας.

Στόχος της εταιρείας και του ανθρώπινου δυναμικού της, είναι η παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντα καθώς και υπηρεσιών, με γνώμονα πάντα τις απαιτήσεις των συνεργατών μας.

Ορισμένες από τις κορυφαίες εταιρείες των οποίων έχουμε την αποκλειστική διάθεση είναι η Polymutan – Ecosan (made in Germany), Η Sikla Gmbh (made in Germany), CWT-International (made in Germany) Και Omisa SRL (made in Italy). Επίσης, έχουμε δημιουργήσει συνεργασίες και με μεγάλες Ελληνικές εταιρείες που μας εμπιστεύτηκαν να εμπορευτούμε τα προϊόντα τους.

Άξονας πολιτικής της ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΕ είναι η άριστη συνεργασία και υποστήριξη των συνεργατών μας.

Στην ερώτηση γιατί να μας επιλέξετε, απαντάμε…

… Ρωτήστε τους συνεργάτες μας…